Печели награди докато пазаруваш през февруари

by / Monday, 06 February 2017 / Published in Промоции, Събития

Еуфорията покрай наближаващия празник на влюбените Свети Валентин ни завладя и сме Ви подготвили много изненади.
Всички наши клиенти направили покупка над 50 лв. в магазините на територията на търговския център си печелят правото да участват в празничната ни томбола от която могат да спечелят Samsung Galaxy A5 и ваучери за покупка на стойност 200 и 300 лв.
Единственото, което трябва да направите, е да попълните талон за участие, който ще Ви бъде даден от нашите продавач-консултанти на касата в магазина.
Талоните си може да пускате в урна намираща се на партера на Триа срещу централния вход.

Късметлиите ще бъдат изтеглени на 14. 02 между 15:00 и 16:00 часа лично от очарователната Мариана Попова. Изпълнителката на Let Me Cry ще бъде нашия специален подарък за всички влюбени. Чуй ме, New religion и още от хитовете на един от големите гласове на съвременната българската музика ще можем да чуем на живо от сцената на Кафе Рома от 15:00 часа.

Освен това все още имате време да се запишете за участие в играта ни #LoVe365. Изпратете ни любимата обща снимка с половинката си и може да си спечелите ваучери за пазаруване на стойност 100, 200 и 300 лв. Повече информация за играта чете в описанието на албума #LoVe365.

TOP