Неочаквани есенни промоции в ТРИА Сити Център специално за бургазлии и гостите на града през октомври

by / Wednesday, 03 October 2018 / Published in Промоции

 

Новите колекции есен-зима 18/19 с отстъпки до – 50 процента

Есента започва с неочаквани промоции в ТРИА Сити Център. Новите колекции есен/зима вече са на разположение на клиентите на търговския център, при това при изненадващи условия.

За всяка покупка от марките Marina Yachting и Henry Cotton’s клиентът получава отстъпка от 20%. Ако покупките са 2, отстъпката е 30%, а ако са 3 – 40%.

Промоции предлагат и марките ЕА7, Emporio Armani underwear, Just Cavalli, Kocca, North Sails, Freddy и Lauma lingeri. Всяка първа покупка от тези марки е с отстъпка от 10%.  При две покупки отстъпката става 20%, ако са 3 – 30%.

Още по-впечатляващо е предложението за зимната колекция на марката MCS(Marloboro Clasics), която може да бъде открита в магазин Color Point. При една покупка на артикул от тази колекция отстъпката от цената е 30%, за два артикула – 40%, а за 3 достига до 50% намаление от цената.

С нови колекции се представят още марките Mayoral, Guess kids, Paradox Perfumery, Carpe Diem(Roberta Biagi) , Pause Jeans и др.

Голяма част тези колекции са налични нa shop.tria.bg, уточняват от търговския център.

 

 

Зимата наближава, а с нея и необходимостта от смяна на гардероба. ТРИА Сити Център възнамерява през целия зимен сезон да изненадва своите приятели с неустоими промоции.

TOP