Loyalty Card

PrintПритежател на Tria Loyalty Card може да стане всеки, направил покупка на стойност над 50 лева на територията на търговския център с изключение на Бистро „Рома“, Кафе „Рома“, Магазин за кожени облекла Torrini и Фитнес клуб и СПА център “Триа Финес”.

Всяка покупка, направена в търговските обекти в Tria City Centre, носи точки, които ще се набират в специално създадени за програмата карти (Tria Loyalty Card). Притежателят на подобна карта ще има възможността чрез регистриране на касовите бележки за покупки, направени в същия ден, да набира точки, които в края на всеки месец да замени за материални награди. Всяка точка се равнява на 2 лева от сумата, изразходена на територията на търговския център.

Освен това, като допълнителен бонус, притежателят на Tria Loyalty Card получава отстъпка до -10% във всички магазини на територията на Tria City Centre.

Касовите бележки се регистрират на централната каса на магазин SBS (Super Brands Store), като всеки клиент ще трябва да предостави своята карта Tria Loyalty Card. Служителят на касата подпечатва с мокър печат гърба на валидните касови бонове* и превръща сумите в точки.

Притежателите на Tria Loyalty Card имат възможността да набират своите точки в продължение на 12 месеца. След изтичане на календарната година – точките ще бъдат нулирани.

Подаръците, участващи в лоялната програма, ще бъдат обявявани в сайта на Tria City Centre, фейсбук страницата и на територията на търговския център (в магазин SBS).

*касови бонове издадени в деня на покупката на територията на Tria City Centre

общи условия

TOP