Хелоуин парти

Участие: Всеки участник, желаещ да участва в играта трябва да ни изпрати снимка, на която е маскиран като за Хелоуин (с костюм и/или маска). Маскировката ви може да е от предходна година или да ни представите проект как ще изглеждате за партито тази година.

Снимките изпращайте заедно с вашето име, телефон и имейл за връзка като съобщение на фейсбук страницата ни или на имейл: igra@tria.bg.

Правилата: Всички снимки ще бъдат публикувани в специален фотоалбум “Хелоуин в Триа Сити Център”. Участниците, снимките на които са сред тридесетте, събрали най – много харесвания, ще получат специални двойни покани за Хелоуин парти на 31.10.13г. в Триа Сити Център по случай Хелоуин. Всеки участник има право да покани и един свой приятел, който да го придружи на събитието. На партито участниците ще представят на живо своите костюми.

Период на играта: от 14.10.13 до 31.10.13г.

Наградите: Участникът изпратил ни снимката, събрала най – много харесвания, ще спечели ваучер на стойност 300лв., който ще получи на самото парти. В случай че участникът не представи костюмът си на партито, наградата печели следващият участник, събрал най  – много гласове.

На Хелоуин партито от всички присъстващи участници чрез томбола ще бъдат раздадени още пет награди.

Партито: За вашето настроение на Хелоуин, ще се грижи DJ, ще има и безплатна почерпка и напитки за всички поканени. Начало: 19:00 часа, край: 20:00 часа. Място: Кафе Рома на трети етаж в Триа Сити Център.

 

Ваучерът важи за марките: Guess Jeasns, Guess by Marciano, Just Cavalli, Galliano, Versace Jeans, C’N’C, Dolce&Gabanna, D&G, Mason’s, Antony Morato, Fox, Marlboro Classics, Diesel, Gas Jeans, Alcott, Ferre, Calvin Klein, Zegna Sport, Salsa Jeans, Zu elements, Phard, Kocca, Antonello Serio до 30.11.13г.

 

 * Триа Сити Център си запазва правото на промени.
TOP