Halloween Party с Михаела Филева в Триа

by / Wednesday, 19 October 2016 / Published in Събития

Тази година Триа Сити Център ще изненада своите посетители с грандиозно Halloween Party със специалното участие на Михаела Филева. Входът е свободен, а организаторите обещават много изненади и големи награди. Старт на партито ще бъде даден на 31 октомври (понеделник) от 20:00 часа в кафе “Рома” на партерния етаж в Търговския център.

По време на партито ще се проведе и конкурс за най-оригинален костюм, от който ще бъдат излъчени Мис и Мистър Halloween Party. Победителите ще получат ваучери на стойност 200 лева за покупки в Търговския център. За да участват в конкурса, желаещите трябва да се погрижат за страховитата си визия в тон с партито. На всеки участник ще бъде направена снимка на входа на Търговския център, която ще бъде качена на страница на Tria City Centre Burgas в специален албум – “Мис и Мистър Halloween Party”. Участникът трябва да хареса фейсбук страницата, да се отбележи върху снимката си и да призове приятелите си да го подкрепят. Събралите най-много гласове (лайкове) момиче и момче до края на партито ще бъдат короновани за Мис и Мистър Halloween Party  и ще получат големите награди – ваучери на стойност 200 лева. За останалите участници ще има поощрителни награди.

Хелоуин партито ще даде старт на подготовката за коледните празници и специалните събития, с които Триа възнамерява да изненада своите посетители до края на годината. Очакват Ви много нови марки и магазини.

Повече информация за партито и за предстоящи събития може да прочетете в сайта на Търговския център на адрес: https://www.triacitycentre.com или във фейсбук страницата – Tria City Centre Burgas.

TOP