Emporio Armani стъпва в Бургас

by / Tuesday, 15 May 2018 / Published in Събития

Легендарният италиански дизайнер  идва тук с монобранд магазин за бельо

Водещият италиански бранд в търговията с бельо Emporio Armani Underwear прави своя дебют в Бургас с отварянето на магазин  GIO в ТРИА Сити Център. Магазинът ще бъде официално открит на 18 май, петък. Разположен на първия етаж на търговския център, бутикът е с изискан интериор, който напълно отговаря на визията на легендарния италиански дизайнер за модерен лайфстайл.  За Бургас магазинът е уникален.  Мебелировката пристига директно от Италия и е по последен дизайнерски модел на бранда. Дори подовата настилка идва от Милано, за да се съчетае изискано с  мебелите и опънатия таван.

В Бургас Emporio Armani Underwear ще предложи най-новите си модерни модели бельо и аксесоари. Лидерът в луксозния сегмент на пазара е представен в почти всички големи градове по света. Това, че тук той открива свой официален корнер точно в ТРИА Сити Център не е случайно. Вече в продължение на 5 години ТРИА си сътрудничи успешно с италианския гигант в модата като представител на друга линия на Armani  – спортната ЕА7.

Фирмата вносител на марката Armani  представлява и други известни италиански марки като Kocca, Freddy, EA7, North Sails, Marina Yachting, Henry Cottons, Lauma Lingerie, и португалската Salsa Jeans.

В новооткрития магазин  GIO  се предлагат още и артикули на Lauma Lingerie –  известна латвийска марка, лидер на пазара за бельо  в средния ценови клас, чийто моделите се открояват със свежи цветове, модерни кройки и наличие на големи размери.

Артикулите от всички марки, предлагани в магазин  GIO, са представени и онлайн на сайта: shop.tria.bg.

ТРИА Сити Център  е подготвил множество изненади за всички посетители на новия магазин в деня на откриването му. Ще ги посрещнат стилна атмосфера с много балони и изискан кетъринг, ще има томболи, игри и отстъпки в цените.  От 18 май /петък/, до 20 май /събота/всеки клиент, закупил определен артикул от магазина, ще получи 30% отстъпка, а за картодържателите отстъпката ще е 40%.

В деня на откриването ще бъдат изтеглени победителите в две фейсбук игри, обявени от ТРИА. Всеки, който сподели поста във фейсбук, свързан с откриването, може да спечели един от двата ваучера за 50 лева. Победителите в тази игра ще бъдат изтеглени електронно по обяд на 18 май. По-късно през деня с томбола на лотариен принцип ще бъде изтеглен победителят във втората фейсбук игра, ще бъде заснет и видеоклип. В играта може да участва всеки, който през деня се е тагнал, че ще присъства на събитието. Победителят ще получи ваучер за покупка от магазин GIO на стойност 100 лв.

TOP