Големи изненади в новооткрития магазин на Tommy Hilfiger в Триа сити център до 8-ми април

by / Tuesday, 02 April 2019 / Published in Събития

На 29 март бе открит официалният корнер на Tommy Hilfiger в Бургас и представена новата колекция на марката пролет-лято 2019. Новият магазин на марката в Триа сити център е на пространството от 160 квадрата на първия етаж на мола. Интериорът показва идеално идеологията на бранда чрез фешън мебели, преобладаващо дърво и огледални тавани. Стените и част от таваните в новия дом на Tommy Hilfiger в Триа сити център са в корпоративните цветове на марката.

В същия период в Триа сити център се представят и новите колекции пролет-лято 2019 на спортната линия дрехи EA7 на световния бранд Emporio Armani. Съвсем скоро, в рамките на месец април, всички клиенти на мола в центъра на Бургас ще бъдат посрещани в нов, реновиран корнер на Emporio Armani, който ще бъде изпълнен и обзаведен по проект на архитектите на Emporio Armani, базирани в модната столица Милано.

Триа сити център и тази година продължава политиката си за лоялни клиенти, като всеки направил покупка до 8-ми април получава клиентска карта за намаление към марките Emporio Armani EA7, Emporio Armani underwear, Just Cavalli, Kocca, Silvian Heach, North Sails, Freddy, Salsa Jeans, които са представени в Триа сити център Бургас, както и в магазините в Слънчев бряг, пристанище Созопол и пристанище Свети Влас, както и онлайн на  shop.tria.bg.

 

TOP