Моят най – любим човек на света

Участие: Всеки желаещ да участва в играта, трябва да ни изпрати снимка на любимия си човек. Снимката трябва да е авторска. Изпратете ни я като съобщение във фейсбук страницата ни (https://www.facebook.com/BistroCafeRoma). Заедно със снимките си трябва да изпратите и вашето име, телефон и имейл.

Правилата: Всички снимки, отговарящи на условията, ще бъдат своевременно включвани в играта. Всяка една от тях ще бъде публикувана в специален фотоалбум “Моят най – любим човек на света”. Гласуването за снимките става на официалната Facebook страница на Бистро Кафе Рома чрез кликване на бутона “Like” (Харесва ми) под избраната снимка. Всеки участник има право да се “отбележи” (тагне) на снимката и да я сподели с приятелите си.

Период на играта: от 01.02.14 до 12:00 часа на 07.03.14г.

Наградата: От десетте снимки, които са получили най – много “Харесвания” на фейсбук страницата ни, ще изтеглим чрез жребий един късметлия, който ще спечели романтична вечеря в Бистро Кафе Рома на стойност 100лв и още двама, които ще спечелят вечери на стойност 50лв, също в Бистро Кафе Рома.

Наградата е валидна до 23.03.14г.

Теглене: Победителите ще бъдат обявени на 07.03.14г. във фейсбук страницата на Бистро Кафе Рома и на живо в ефира на радио Power FM.

TOP