Аз и Ти ЗаЕдно

Mountain View

„Аз и Ти ЗаЕдно“ е кампания на Триа Сити Център и фондация „Искам бебе“ в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми, която стартира на 13 септември. Инициативата е под мотото „За повече детски усмивки“ и ще продължи 9 месеца. Средствата в благотворителната кампания ще се набират, чрез продажбата на специално обозначени с етикет стоки в магазините и заведенията на територията на търговския център. 20 % от стойността на стоките ще бъде дарена за каузата.

Средствата събрани до 1 юни 2017 г. ще бъдат разпределени за ин витро процедури под формата на ваучери от по 5000 лв. Броят на печелившите ще бъде обявен в края на кампанията, когато станат ясни резултатите от набраните средства.

Двойките, които са кандидатствали за финансова подкрепа чрез кампанията, ще бъдат изтеглени на случаен принцип в присъствието на нотариус, представител на „Искам бебе“ и представител на Триа Сити Център на 7 юли.

Кандидатстването ще стартира от 1 юни и ще продължи до 1 юли.

За да се запишете за участие в кампанията трябва да попълните бланката по-долу и заедно със сканирано копие на личната си карта, да ги изпратите на адрес: azitizaedno@tria.bg

бланка-за-участие-в-кампанията

декларация-лични-данни

Двойките имат право сами да изберат лечебното заведение, в което да бъдат извършени процедурите, в срок от 6 месеца от момента, в който бъдат изтеглени.

За да участват в кампанията двойките трябва отговарят на следните критерии:

 - Да бъдат български граждани, жители на Област Бургас;

- Жената да не е навършила 43-годишна възраст;

- Двойката да има поне един неуспешен опит;

“Аз и Ти ЗаЕдно” се осъществява с подкрепата на МБАЛ Бургас и в частност звеното по асистирана репродукция.

* Кампанията може да бъде подкрепена и чрез индивидуални дарения в Societe Generale Expressbank:

IBAN: BG34TTBB94001527485158 BIC: TTBBBG22

TOP